Diensten

 • Journalistiek

  Met vakkennis en vol nieuwsgierigheid duikt Fine Point in een onderwerp. Dit resulteert in een sterk en inhoudelijk verhaal.

  glasses
  accessories
 • Tekstschrijven

  Fine Point schrijft heldere en aansprekende teksten die aansluiten bij uw publiek. Prettig leesbaar en in de juiste toon.

  glasses
  accessories
 • Tekstcorrectie

  Fine Point zet de puntjes op de i en zorgt voor een duidelijke tekst zonder fouten. Redigeren of corrigeren, alles is mogelijk!

  glasses
  accessories

Journalistiek

Als freelance journalist ben ik gespecialiseerd in gezondheidszorg, duurzaamheid en voeding. Maar dat zijn zeker niet de enige onderwerpen die mij boeien. Met een nieuwsgierige en open houding komt er altijd een goed verhaal op tafel. Een verhaal met inhoud. Prettig leesbaar, goed gestructureerd en in heldere taal.

Tarief vanaf € 0,28 (excl. btw) per woord.

Tekstschrijven

Zoekt u een tekstschrijver die uw boodschap duidelijk kan verwoorden? Iemand met een frisse en creatieve blik op wat voor u dagelijkse kost is? Ik help u graag met het schrijven van uw brochures, persberichten, webteksten of andere documenten. In een vlotte stijl, zonder poespas en gericht op uw doelgroep.

Tarief vanaf € 60,- (excl. btw) per uur.

Tekstcorrectie

Wanneer u zelf een tekst schrijft, kan het voorkomen dat u twijfelt over de structuur, de leesbaarheid of de grammatica. U kunt mij inschakelen voor het controleren op taalfouten, maar ook voor het inkorten of herschrijven van een tekst. Daarna stuurt u met een gerust gevoel uw teksten de wereld in.

Tarief vanaf € 45,- (excl. btw) per uur.

Recensies

 • Bij Kwaliteit in Bedrijf werken we graag met mensen als Eveline. Als onze specialist op het gebied van kwaliteitsmanagement in de gezondheidszorg denkt ze pro-actief mee en komt van daaruit met verrassend sterke onderwerpen. Het resultaat is altijd een prettig leesbaar en sterk geschreven artikel, dat heel goed past bij het hoge kwaliteitsniveau dat wij nastreven.

  Hugo van der Horst, hoofdredacteur Kwaliteit in Bedrijf
 • Opdrachten voor het schrijven van een artikel zijn altijd in goede handen bij Eveline. Zij gaat professioneel en zelfstandig te werk. Het eindresultaat is altijd precies wat ik als hoofdredacteur in gedachten had.

  Barbara Warnar, hoofdredacteur Crohniek
 • Als ik een artikel voor FloorZorgt bij Eveline uitzet, weet ik dat het goedkomt. De teksten voldoen altijd aan de briefing, zijn foutloos en prettig leesbaar. Dit geldt voor zowel interviews als achtergrondartikelen en wat luchtiger blogs. Eveline draagt vaak nieuwe ideeën aan, denkt altijd mee en is heel betrokken. Kortom: een fijne journalist om erbij te hebben in het team.

  Marjolein de Jong - van Ee, Content en Productmanager FloorZorgt
 • Goed gedaan, Eveline. Mooi actief geschreven en prettig om te lezen. Dank hiervoor.

  Yvonne de Jong, adviseur Expertisecentrum Mantelzorg / Vilans
 • Onderwerpen worden door Eveline goed uitgediept en in heldere taal geschreven. Haar artikelen sluiten goed aan bij de diverse doelgroep van Nataal.

  Daniëlle van der Lee, hoofdredacteur Nataal / Babybladen.nl
 • Je hebt het artikel echt enorm goed geschreven, de essentie geraakt. En een mooie pakkende titel waardoor je het wilt lezen.

  Luc van Dam, manager Antoni van Leeuwenhoek
 • Wat een mooi artikel. Er zijn er al een aantal geschreven, maar jouw artikel vind ik op dit moment wel de beste. Dit wilde ik even kwijt.

  Fadua el Bouazzaoui, directeur Stichting Voorlichters Gezondheid
 • Eveline redigeert voor mij de artikelen die door verschillende mensen worden geschreven t.b.v. het Groenoord Magazine. Eveline let erop dat zinnen goed lopen en dat er geen taalfouten meer in voorkomen. Wanneer het nodig is maakt zij van een opgenomen interview een helder artikel. Ik beveel Eveline van Herwaarden van harte bij u aan!

  Adri Edenburg, eigenaar reclamebureau
 • Toen Eveline van ons het verzoek kreeg de inhoud van folders en krantenartikelen te verzorgen, was haar eerste stap een grondige nadere verkenning. Ze wilde echt snappen wat de bedoeling was en hoe het in elkaar zat. Hierdoor hebben wij een prima product gekregen.

  Kees van Wel, directeur Samenwerkingsverband Kindkracht
 • Wat een fantastisch artikel heb je er van gemaakt! Ik heb maar minimale aanvullingen hoeven doen.

  Ingrid Peters, coördinerend stafadviseur SPSZN
 • Met complimenten voor jouw schrijfstijl en de wijze waarop je dit onderwerp compact en prettig leesbaar hebt opgeschreven!

  Peter Wierenga, ziekenhuisapotheker Deventer Ziekenhuis